Ποιοι είμαστε

Καθαρισμός ρούχων & υποδημάτων στο Αγρίνιο

Εμείς οι άνθρωποι στα καθαριστήρια SO CLEAN με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες στον καθαρισμό των ρούχων και με σεβασμό στο περιβάλλον, οργανώσαμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο καθαρισμού ιματισμού το οποίο είναι σε θέση να καλύψει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ενός καθαριστηρίου.

Τα σχεδιάσαμε με μοντέρνο design και τα εξοπλίσαμε με αυτόματα συστήματα εξασφαλίζοντας την μείωση του χρόνου παραμονής στο κατάστημα και αποκλείοντας την περίπτωση λάθους.

Η επιτυχής αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων περιπτώσεων καθαρισμού είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Η εξειδικευμένη πλύση με νερό, σέβεται και περιποιείται τα ρούχα σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Τα χρώματα των ρούχων διατηρούνται ζωντανά και αναλλοίωτα, ενώ η υφή τους παραμένει απαλή και αφράτη.

Το έμπειρο προσωπικό μας επιμορφώνεται συνεχώς και με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας προϊόντων και μηχανημάτων καθαρισμού ενδυμάτων εγγυόμαστε την ποιότητα του αποτελέσματος.

Για ασφαλές, άοσμο, υγιεινό και οικολογικό καθάρισμα χωρίς φθορές και αλλοιώσεις στα χρώματα ακόμη και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα σας αλλά και για συνέπεια στον χρόνο παράδοσης εμπιστεύεστε πάντα τα καθαριστήρια So clean.

Η φιλοσοφία μας

Αναπτύσσουμε σχέσεις φροντίδας & εμπιστοσύνης

Τα ρούχα μας δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα που ντύνει το σώμα μας, αλλά μέρος της προσωπικότητας μας. Αφιερώνουμε χρόνο και χρήματα για την αγορά τους, γι΄ αυτό αξίζουν το καλύτερο!

Στα καθαριστήρια So Clean, φροντίζουμε τα ρούχα σας, σα να είναι δικά μας!
Αναπτύσσουμε σχέσεις φροντίδας & εμπιστοσύνης

Τα Καταστήματα μας

1° Κατάστημα

Ηρώων Πολυτεχνείου 15 (Πλ. Χαντζοπούλου)

2° Κατάστημα

Πλατεία Μητροπολίτου Χριστοφόρου (Πλ. 3 Φανάρια)